Cantaretul Carlos Santana crede ca Beyonce a pierdut, duminica seara, in fata lui Adele, la cele mai importante categorii din cadrul celei de-a 59-a editie a premiilor Grammy, pentru ca „desi este foarte frumoasa si e placut sa o privesti, Beyonce nu este cu adevarat o cantareata”, spre deosebire de Adele, al carui talent muzical nu-l poate contesta nimeni, scrie New Zealand Herald.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cu tot respectul pentru sora noastra Beyonce, ea e foarte frumosa si e o placere sa o privesti, muzica ei e mai degraba de modeling, ea nu este o cantareata adevarata”, a spus Santana in cadrul unei interviu acordat intr-o emisiune din Australia.

Spre deosebire de Beyonce, „Adele chiar poate sa cante, cante, fara sa fie nevoita sa aduca o sumedenie de dansatori pe scena pentru ca e de ajuns doar sa se afle acolo si sa cante. De aceea a castigat", a completat Carlos Santana.

La cateva ore dupa ce presa internationala a preluat informatiile aparute in publicatiile australiene, Carlos Santana a venit cu niste precizari pe contul sau de Facebook, mentionand ca declaratiile sale despre Beyonce au fost scoase din context.

„Intentia mea a fost sa o felicit pe Adele pentru succesul de la premiile Grammy. Din pacate, comentariul despre Beyonce a fost scos din context. Am un respect profund pentru Beyonce, atat ca artist, cat si ca persoana”, a scris Carlos Santana pe Facebook.

Santana a cantat cu Beyonce la festiviatea de deschidere a Super Bowl, in anul 2003.

Adele, regina britanica a baladelor melancolice, a triumfat duminica seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, castigand cinci distinctii, reușind sa-si invinga marea rivala, pe Beyonce la cele mai importante categorii, cel mai bun album, cea mai buna inregistrare si cea mai buna piesa, cu toate ce Beyonce a condus in topul favoritilor cu noua nominalizari.

Cand a urcat pe scena sa primeasca premiul pentru albumul anului, Adele i s-a adresat lui Beyonce, marele perdant al serii, cu albumul sau "Lemonade":

"Noi artistii, noi te iubim. Esti lumina noastra", i-a spus lui Beyonce, vizibil emotionata.

Beyonce si Adele au fost la gala de anul acesta rivale la patru categorii importante, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo.