Formatiile byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka alcatuiesc line-up-ul Overground Elements, un turneu itinerant prin patru mari orase ale tarii ce propune pe rand patru experiente diferite de concert cu fiecare dintre cele patru formatii. Venind fiecare cu propriul concept de show si o experienta live particulara, trupele vor concerta vineri, pe data de 10 martie, in Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti.

Turneu Overground MusicFoto: Overground Music

Byron vor prezenta in premiera materiale de studio noi. Reuniti sub conceptul Solo Together, fiecare membru al trupei a compus si inregistrat separat cate un album cu creatii proprii.

Aflati intr-o perioada de creatie pentru noi materiale, Robin and the Backstabbers prezinta proiectul "Reconstituirea" o abordare noua in materie de live bazata pe filmul clasic cu acelasi nume. Si vechi, si nou, nici chiar electric, nici chiar acustic, ceva frumos si deosebit despre povestea filmului.

The Mono Jacks vor reduce la minim "galagia" de pe scena, propunand o interpretare unplugged, esentializata si "raw", intr-o ambianta calda si familiara, propice pentru descoperirea povestilor din spatele muzicii.

Travka vor continua proiectul inceput la Bucuresti in 2016, extinzand aria concertelor Electro-Acustic la scara nationala.

  • Biletele la concerte s-au pus deja in vanzare in reteaua www.iabilet.ro (Bucuresti, Iasi, Timisoara) si www.biletmaster.ro (Cluj). Acestea sunt in numar limitat, asa ca aveti grija sa va luati din timp!
  • Unde vor canta cele patru trupe pe 10 martie:

Robin and the Backstabbers, Iasi, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 20:30

Travka, Cluj, /Form Space, open doors ora 22:00

The Mono Jacks, Timisoara, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 21:00

byron, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 21:00