Gianna Nannini, una dintre cele mai bune voci rock pe care le-a dat Italia, va canta pe 27 aprilie pentru fanii din Romania hiturile care au facut-o celebra, alaturi de Red Rock Strings, la Sala Palatului din Bucuresti. Portile Salii Palatului se deschid la ora 19.00, iar spectacolul incepe la ora 20.00. Biletele pot fi cumparate online pe Eventim.ro, iar preturile acestora variaza intre 95 si 275 de lei, anunta organizatorii.

Gianna Nannini concerteaza la Bucuresti in 2017Foto: Events

Aflata in plin turneu de promovare a celui mai recent album al sau, "Hitstory", Gianna Nannini va ateriza la Bucuresti, impreuna cu trupa care o acompaniaza, pe data de 27 Aprilie, chiar in ziua concertului de la Sala Palatului.

Thomas Lang, de la trupa Red Rock Strings, care o acompaniaza pe Gianna in concertele din actualul turneu, este unul dintre cei mai apreciati tobosari din lume, austriacul colaborand in trecut cu mari artisti precum Peter Gabriel, Robbie Williams sau Sugababes. Alaturi de acesta, din Red Rock Strings mai fac parte inca treisprezece instrumentisti de valoare.

In spatele scenei, cabina Giannei Nannini va fi plina cu fructe proaspete si uscate, ceaiuri, baturi organice si flori. La capitolul mancare, desi in topul preferintelor artistei se afla preparatele din somon, a promis ca va incerca si mancarea romaneasca.

In functie de distanta fata de scena, biletele costa 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei si pot fi cumparate pe Eventim.ro.