Saxofonista olandeza Candy Dulfer canta in premiera in Romania, pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista promite un regal de muzica jazz-funk intr-un concert organizat de Jazz Syndicate Live Sessions. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, iar preturile variaza intre 95 si 350 de lei.

Saxofonista Candy DulferFoto: Jazz Syndicate Live Sessions

Candy Dulfer canta de la sase ani, iar prima trupa (Funky Sfuff) si-a format-o pe cand avea doar 14.

In prezent, discografia sa numara nu mai putin de 11 albume de studio, doua live si o compilatie. Artista vine la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Together".

Este cunoscuta publicului autohton mai ales gratie smah hit-ului Lili Was Here, interpretat in duet instrumental cu David Stewart (ex-Eurythmics).

De-a lungul timpului, a inregistrat piese de succes alaturi de mai multi artisti de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison si Maceo Parker si a urcat pe scena alaturi de Alan Parsons, Tower of Power si Pink Floyd.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro, dar si la casieria Salii Palatului.