Jason Derulo, artistul cu 11 single-uri de platina, care s-au vandut in peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima data in Romania la festivalul Neversea, care se va desfasura intre 7 si 9 iulie la Malul Marii Negre. Pe litoralul romanesc se va auzi live si hitul "Hot right now", cantat de compozitoare si artista britanica Rita Ora. La prima editie vor mai canta trupa Years&Years si Ella Eyre, care se alatura unor artisti precum Dua Lipa si Nina Kraviz.

HotNews.roFoto: Hotnews

La doar 27 de ani, artistul american Jason Derulo este in toate topurile momentului si are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lanseaza. A colaborat si a compus melodii pentru artisti ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell si multi altii. Melodii precum "Watcha Say", "Talk Dirty", "Wiggle Wiggle", dar si cea mai noua piesa "Swalla", se vor auzi vara asta la malul Marii Negre.

La Neversea se va auzi live melodia "Hot right now", cantata de compozitoarea si artista britanica,RITA ORA. Primul ei album "Ora",lansat in 2012 a ajuns in scurt timp numarul unu in Marea Britanie. Albumul contine melodiile "RIP" la care a colaborat cu Tinie Tempah dar si "How we do party", atat de fredonate de fanii din intreaga lume. Cunoscuta pentru nonconformismul sau, artista britanica este si actrita. A avut roluri in filmele Fast and Furious 6 si Fifty Shades of Grey.

Trupa britanica pop YEARS & YEARS vine la malul Marii Negre, si urca pe scena principala a festivalului Neversea. Ella Eyre este deja cunoscuta fanilor din Romania. In 2016 a fost prezenta la Cluj-Napoca, la cea de-a doua editie a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum "Waiting all night", "Together" si "Deeper".

Abonamentele pot fi cumparate de pe www.neversea.com.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste a organizatorilo Untold si are loc in perioada 7-9 iulie, pe plaja NEVERSEA din Constanta.