Pentru pasarea Phoenix anul 2017 marcheaza aniversarea a 55 de ani de la momentul expozitiunii, in care inca nu se intamplase nimic - 55 de ani de muzica, de istorie, de traire -, dar si 40 de ani de la momentul evadarii din Romania comunista, episod ce avea sa transforme frumoasa poveste Phoenix in mit.

PhoenixFoto: Quantic PuB

In cadrul evenimentelor prezentate in acest an aniversar Phoenix vorbeste si despre anii petrecuti in exil in Germania, perioada in care acordurile care au dat nume rockului romanesc au primit un altfel de sound, mai aproape de cerintele internationale.

Opera rock "Empire of Vampires", inceputa in anii 80 si care reprezinta, probabil, productia cea mai apropiata de genul heavy-metal pe care Phoenix a propus-o de-a lungul timpului, nu a fost niciodata prezentata integral in Romania intr-un concert live. Prin urmare, in 31 octombrie, la ora 20, la Quantic Pub din Bucuresti Phoenix va asteapta la un concert inedit si unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele pot fi achizitionate in avans pe www.ambilet.ro (cu pret special de presale pentru primele categorii de bilete vandute) si in ziua evenimentului la Quantic Pub. Rezervarile pot fi facute ulterior achizitionarii biletelor la numarul de telefon 031 432 1742.