Rapperul american Sean "Diddy" Combs a anuntat, sambata, cu ocazia implinirii varstei de 48 de ani, ca isi schimba numele de scena pentru a cincea oara, urmand sa raspunda la numele Brother Love, informeaza tabloidul The Sun, scrie News.ro

Artistul a mai fost cunoscut cu numele de scena Puff Daddy, Puffy, Diddy si P. Diddy.

"M-am hotarat sa imi schimb numele din nou. Noul meu nume este Love aka Brother Love", a scris rapperul pe Twitter.

Intr-un material video care i-a insotit mesajul rapperul a recunoscut ca schimbarea este "riscanta", dar a precizat ca aceasta este necesara, intrucat simte ca nu mai este aceeasi persoana ca inainte.

"Nu mai sunt cine obisnuiam sa fiu. M-am schimbat. Noul nume este Love aka Brother Love. Nu voi raspunde la Puffy, Diddy, Puffy Daddy sau alte apelative in afara de Love sau Brother Love", a spus el.

Rapperul a fost cunoscut drept Puff Daddy in 1997, iar in anul urmator si-a folosit prenumele real, Sean John.

In 1999, rapperul si-a ales numele Puffy, iar ulterior a fost cunoscut si drept P. Diddy si Diddy.

Dupa ce a fost numit cea mai bogata vedeta de revista Forbes, avand o avere estimata la 820 de milioane de dolari, rapperul a declarat: "Acest lucru nu conteaza pentru mine. Nu imi pasa de revista Forbes. Imi pasa doar sa fiu un tata grozav. Am trei fii si trei fiice, care sunt persoane amabile si minunate. Au multa iubire in inimile lor. Sunt cel mai norocos om din lume".

Sean John Combs, nascut pe 4 noiembrie 1969, este un rapper si cantaret de hip-hop american, producator muzical, actor si antreprenor. A lansat sase albume de studio si a castigat trei premii Grammy si doua MTV Video Music Awards. S-a extins si in alte domenii de activitate, iar printre brandurile sale se afla doua linii vestimentare, o companie de productie cinematografica si doua restaurante.