Smiley lanseaza „O poveste”, ultima piesa din maratonul aniversar #Smiley10, o coproductie HaHaHa Production si Cat Music. Piesa se va regasi pe albumul cu numarul patru, care va fi disponibil incepand cu 18 decembrie in format fizic si digital.

Smiley- O povesteFoto: Talentivity

„O poveste este despre dragoste, dragostea fata de tot ce ne inconjoara si despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru si din iubire. Adevarul meu este iubirea. Atat!”, spune Smiley.

O poveste a creat si Ionut Trandafir, regizorul videoclipului. “Imaginile ilustreaza o morala cu care fiecare s-a intalnit macar o data in viata: de multe ori venim in intampinarea cuiva ca un erou, urmand sa ne dam seama ca, de fapt, noi suntem cei salvati. Ca in orice poveste manata de destin, Smiley apare la final facand un act de curaj pentru iubire,” spune Ionut Trandafir.

Lacul Paltinu a fost locul de desfasurare al filmarilor, unde cei doi protagonisti, actorii Tudor Andronic si Alma Costin au pus in scena o poveste cinematografica. Momentul cel mai dificil, salvarea din apa inghetata a barbatului, au facut-o pe actrita sa vasleasca de la un mal la altul intr-un timp record.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 50 de milioane pana in prezent si s-a mentinut pentru doua saptamani pe locul 1 in Trending. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea”, „Ce ma fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, Pierdut printre femei sau Vals au completat lista de piese lansate in primele noua luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.