Rapperul vine pentru prima oara in Romania acompaniat de 11 instrumentisti si dansatori. Concertul va avea loc pe 19 septembrie, la ora 20, la Arenele Romane.

Concertul este prezentat de East European Concerts si D & D East Entertainment. Producatorii au pus deja in vanzare biletele pentru eveniment. Pentru un bilet fara loc va trebui sa scoateti din buzunar 80 Ron. Biletele cu loc pe scaun va vor costa 150 Ron.

Potrivit site-ului artistului, concertul face parte din turneul de promovare a noului album al sau, Ego Trippin; turneu pe care il sustine in Europa, intre 27 august si 24 septembrie, şi care mai cuprinde, in afara de Bucuresti, si orasele Varsovia, Helsinki, Riga, Tallin, Vilnius, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Praga, Zagreb, Budapesta, Lyon, Toulouse, Nantes, Paris, Zurich, Sofia, Bruxelles, Amsterdam si Dublin.

Pe numele adevarat, Calvin Cordozar Broadus, este rapper, producator muzical si actor. Pe scena, el este cunoscut si sub numele de Snoop Doggy Dogg. Cordozar Calvin Broadus este casatorit din 12 iunie 1997 cu Shante Taylor si are doi fii si o fiica.