Regele muzicii pop, Michael Jackson, urmeaza sa anunte astazi o serie de concerte la Londra care vor marca revenirea pe scena, dupa patru ani de cand a fost achitat intr-un proces in care fusese acuzat de abuz sexual asupra unui minor in varsta de 13 ani.

Organizatorii concertelor vor sustine, joi, o conferinta de presa, la care va fi prezent si starul pop.

Site-ul cantaretului, cu o infatisare noua pentru aceasta ocazie, scrie ca Michael Jackson va face un anunt "foarte special" in cadrul conferintei de presa, programate la ora 16:00 GMT, ora 18:00 ora Romaniei.

O sursa apropiata starului a declarat pentru AFP ca in ultima luna, Jackson a fost in discutii pentru a sustine 30 de concerte la Londra in acest an.

Chiar daca Jacksonmania s-a cam stins, revenirea lui Michael Jackson pe scena va fi un eveniment urias, mai comenteaza AFP.

Cotidianul Telegraph scrie ca Jackson, in varsta de 50 de ani a ajuns la Londra si este cazat in hotelul de cinci stele The Lanesborough.

Odata, unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor, Jackson a vandut peste 750 milioane de albume si a castigat 13 premii Grammy.

"Thriller", aparut in 1982, ramane cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor.