Moartea celebrului cantaret Michael Jackson a indoliat lumea artistilor de peste Ocean. Iata cuvintele celor care s-au inspirat din cariera sa, care l-au cunoscut si care l-au iubit:

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael

"Sunt atat de trista. Mi se rupe inima pentru copiii sai, care stiu ca au fost totul pentru el si pentru familia lui. Este o pierdere imensa, nu mai am nici cuvinte".

Justin Timberlake

"Nu-mi pot gasi cuvintele ca sa exprim cat de trist sunt, dupa vestea mortii lui Michael. Am pierdut un geniu si un adevarat ambasador nu numai al muzicii pop, dar al intregului fenomen muzical. A fost sursa de inspiratie a multor generatii si voi pretui intotdeauna momentele pe care le-am impartasit cu el pe scena", a marturisit Justin Timberlake pentru Tmz.com.

Celine Dion

"Sunt socata. Sunt coplesita de aceasta tragedie. Michael Jackson a fost idolul meu toata viata. Nu a fost doar o persoana talentata, dar a fost un geniu. Este o pierdere atat de mare. E ca atunci cand a murit Kennedy sau Elvis", a declarat Celine Dion pentru BBC.

Cher: "Am un milion de reactii diferite, pe care nu ma asteptam sa le simt. A fost un mare cantaret".

Quincy Jones

"Sunt absolut devastat de veste. Nu mai am cuvinte. Divinitatea ne-a adus impreuna si ne-a permis sa facem tot ce am putut in timpul anilor '80. Astazi, muzica aceea este cantata in toate colturile lumii, iar motivul sta in talentul si profesionalismul sau. Mi-am pierdut astazi fratele mai mic si o parte din sufletul meu s-a dus cu el".

Jane Fonda: "Sunt impietrita. Prietenul meu, Michael Jackson, este mort".