Regele muzicii pop, Michael Jackson, va fi inhumat pe 29 august, chiar in ziua in care ar fi implinit 51 de ani, la cimitirul Forest Lawn, din Los Angeles, a declarat tata lui Michael, Joe Jackson, citat de AFP.

Tatal lui Michael a refuzat sa mai dea si alte detalii, dar a precizat ca decizia a fost luat recent iar ceremonia de inmormantare privata va incepe la ora 10.

Suspansul din jurul mortii lui Michael Jackson a continuat in ultimele saptamani. Surse apropiate familiei infirma informatiile potrivit carora megastarul ar fi fost ingropat pe 6 august intr-un mausoleu din Forest Lawn. Astfel, trupul acestuia se afla in continuare, la mai bine de o luna si jumatate de la deces, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informeaza TMZ.com, citand surse apropiate familiei. Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumarate ori, in ultima perioada, locul in care este pastrat trupul fiului sau.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile asteapta rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exacta a mortii. Potrivit unor surse, in locuinta din Los Angeles unde a murit megastarul au fost gasite mai multe doze de Diprivan, un sedativ puternic, care se administreaza intravenos.