Michael Jackson vorbeste si din mormant! Regele Pop il admira pe Hitler, pe care il considera un geniu al oratoriei si o critica dur pe Madonna, despre care spunea ca nu este deloc o femeie sexy. Aceste remarce surprinzatoare apar intr-un interviu, inregistrat in urma cu 8 ani impreuna cu rabinul Shmuely Boteach, scrie Daily Mail.

"Hitler era un orator genial. Pentru a face atat de multi oameni sa se schimbe si sa urasca, trebuia sa un bun actor, ceea ce si era", spunea Jackson, in acele inregistrari.

Intrebat daca ar fi avut capacitatea de a-l face pe Hitler sa isi schimbe modul de a fi, Jackson a raspuns: "Sigur stiu ca as fi putut. Trebuie sa ii ajuti, sa le oferi terapie, sa ii faci sa constientizeze ca, in viata lor ceva, undeva a luat-o intr-o directie gresita", a spus Michael.

In acelasi interviu Jackson spune ca si-a dorit in secret sa fie impreuna cu Printesa Diana, insa era prea timid pentru a-i cere acest lucru.

"Cred ca era o femeie cu adevarat speciala, extrem de feminina si de eleganta. Era cu siguranta genul meu si mie nu-mi plac foarte multe femei", spunea cantaretul despre Lady D.

In ceea ce o priveste pe Madonna, el considera ca aceasta il iubea si era invidioasa pe el.

"Cred ca era intr-adevar indragostita de mine, dar eu nu o iubeam. Stiam ca nu avem nimic in comun. Madonna nu e deloc o femeie sexy", spunea starul intr-un interviu despre care stia ca va fi facut public intr-o zi.