Madonna nu ii uita pe tiganii romani si nici primirea de care a avut parte la concertul din Bucuresti. Vedeta si-a oferit una dintre perechile preferate de pantofi marca Christian Dior in cadrul unei actiuni caritabile. Scopul organizatiei care a pus la punct evenimentul: sprijinirea educatiei tinerilor tigani din Romania, scrie AFP.

Organizatorii actiunii au declarat ca pantofii cu toc inalt, impodobiti cu aur si cu autograful Madonnei vor fi scosi la licitatie la finalul acestei luni, cu ocazia balului anual al asociatiei Ovidiu Rom.

Actiunea vine dupa ce, in urma cu aproape trei luni, diva a sustinut un discurs in timpul concertului sustinut in Bucuresti in care a avertizat ca discriminarea romilor din Europa de Est trebuie sa inceteze. Un apel care a fost primit cu huiduieli de mii de spectatori, care au sanctionat prompt lectia de toleranta venita de pe scena.

Reactia din Parcul Izvor aduce in lumina o atitudine europeana foarte raspandita cu privire la drepturile tiganilor, a declarat pentru agentia franceza de presa Leslie Hawke, presedinta Ovidiu Rom. Leslie este mama actorului Ethan Hawke.