Doi barbati au fost retinuti joi de politistii bucuresteni, dupa ce au incercat sa vanda aproximativ 50 de bilete contrafacute pentru concertele Guns N' Roses (21 septembrie) si Ozzy Osbourne (2 octombrie), informeaza Mediafax.

Conform datelor oferite de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, Paul P. (din Galati) a fost prins in flagrant delict joi seara, in zona Nicolae Grigorescu din Bucuresti, in timp ce vindea tichete false la Guns N' Roses, contra sumei de 130 de lei. La scurt timp, a fost retinut si Ionut T. (din Bucuresti).

Politia a perchezitionat locuintele celor doi, unde au fost gasite aproximativ 50 de bilete contrafacute, dar si blankuri si elemente de securizare, folosite la crearea tichetelor false.

Christian Ciocan a precizat ca biletele erau foarte bine falsificate, codul de bare fiind singurul element care le deosebea de cele reale.

Barbatii urmeaza sa fie prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Organizatorii celor doua evenimente avertizeaza ca biletele trebuie achizitionate doar din punctele de vanzare autorizate, tichetelele urmand a fi scanate la intrare, iar accesul va fi permis numai persoanelor care detin bilete valide.

Tichetele pentru concertul Guns N' Roses (21 septembrie) se gasesc in exclusivitate prin Eventim si se pot cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.​

Pret bilete Guns N' Roses:

  • VIP - tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare (biletele VIP au fost suplimentate)
  • Golden Circle - in fata scenei, la pretul de 191,7 lei
  • Normal Circle - la pretul de 127,8 lei

Biletele pentru concertul Ozzy Osbourne (2 octombrie) se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro.

Pretul bilete Ozzy Osbourne:

  • VIP - 500 lei
  • Golden Circle - 250 lei
  • Normal Circle - 150 lei