Desi spectacolul din Bucuresti ar fi trebuit sa dureze o ora si jumatate, Ozzy Osbourne a cerut prelungirea cu 30 de minute a concertului pe care il va sustine la Zone Arena, pe 2 octombrie. Evenimentul va incepe la ora 18:30, informeaza CityFM.

Ozzy OsbourneFoto: Sony Music / Nova Music Entertainment

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfasura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 18.30.

Accesul publicului este permis incepand cu ora 17:00, iar in deschidere vor canta Coma si Luna Amara, cate 25 de minute fiecare.

Managementul lui Ozzy a anuntat ca doreste ca recitalul de la Bucuresti sa fie de doua ore, cu 30 de minute mai mult fata de planurile initiale, deoarece artistul vrea ca fanii sai din Romania sa poata asculta live cat mai mult din muzica sa.

CityFM a demarat astazi, 20 septembrie, o serie de concursuri radiofonice cu premii constand in invitatii la concertul de pe 2 octombrie de la Bucuresti.

Biletele pentru concertul Ozzy Osbourne se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei. Toate tichetele vor fi scanate la intrarea in arena, accesul fiind permis doar acelora cu un cod de validare corect.