Jennifer Rush, autoarea celebrei piese The Power Of Love, a declarat de curand ca ar vrea sa invete limba romana, singura pe care nu o intelege atat de bine pe cat si-ar dori, informeaza Project Events. Artista va concerta in Romania pe 17 octombrie, alaturi de trupa ei, la Sala Palatului. Concertul va fi deschis de Francesco Napoli.

Jennifer RushFoto: jennifer-rush.com

Jennifer Rush considera ca romana este o limba foarte dificila, spre deosebire de italiana, germana sau spaniola, pe care le gaseste ca fiind "mult mai usor de invatat".

Artista s-a declarat hotarata sa invete cateva cuvinte noi chiar inainte de sosirea in Romania, deoarece are de gand sa-i intrebe pe spectatori in timpul concertului ce melodie isi doresc sa auda. De asemenea, Jennifer a precizat ca are prieteni in Romania si ca a invatat de la acestia cateva cuvinte, cum ar fi "multumesc".

“Limba romana este foarte dificila. Nu seamana cu nicio alta limba. Pot intelege italiana, spaniola, germana, dar romana... Cateodata am impresia ca inteleg ceva, dar ma insel”, a declarat artista cu origini americano-germane.

Cu ocazia concertului din Capitala, Jennifer Rush va canta si cateva piese de pe noul sau album, Now Is The Hour, lansat anul acesta.

Nu va lipsi din playlistul concertului nici celebra melodie The Power Of Love, desemnata de Cartea Recordurilor (in 1985) drept "cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice".

Peste 180 de artisti au cantat de-a lungul vremii versiuni proprii ale cantecului The Power Of Love, printre acestia numarandu-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Andrea Bocelli, Barry White, Gloria Gaynor, dar si romanca Eva Kiss.

Jennifer Rush va concerta la Sala Palatului din Capitala, pe 17 octombrie, deschiderea fiind asigurata de Francesco Napoli, incepand cu ora 19:00. Italianul a mai deschis si concertul sustinut de Sandra, tot la Sala Palatului, in noiembrie 2009.

Biletele se gasesc la casieria Salii Palatului, in magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu si online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Eveniment organizat de Project Events.

Preturi bilete:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 175 lei
  • Categoria III - 150 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 50 lei

Jennifer Rush a concertat in Romania si in septembrie 2008, la Sibiu.