Formatia Guns N' Roses a intarziat o ora la primul dintre cele doua concerte ce au avut loc la mijlocul acestei saptamani, la Arena O2 din Londra, informeaza nme.com. Desi spectacolul fusese programat sa se incheie la ora 23:00, trupa a primit permisiunea de a continua pana dupa miezul noptii.

Guns N'RosesFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Inceput la aproximativ o ora de la incheierea recitalului sustinut de Sebastian Bach in deschidere, spectacolul Guns N' Roses a durat aproape doua ore si jumatate, oferindu-le fanilor efecte pirotehnice si schimbari dese de tinuta.

Desi nu a vorbit foarte mult intre piese, Axl Rose a intervenit inaintea cantecului Sorry, glumind cu publicul.

"Hai sa nu aruncam cu lucruri acum, pentru ca s-ar putea sa nu ma nimeriti si poate loviti pe unul dintre oamenii astia frumosi din fata. Si nu am vrea sa se intample asa ceva".

Cu ocazia celui de-al doilea concert sustinut la Londra saptamana aceasta, Duff McKagan (fostul basist GNR) a urcat pe scena alaturi de Axl Rose (prima oara dupa 1993), pentru piesele You Could Be Mine, Nice Boys (cover dupa Rose Tattoo), Knockin' On Heaven's Door (cover dupa Bob Dylan) si Patience, scrie blabbermouth.net.

La sfarsitul lunii august, Axl a refuzat sa paraseasca scena festivalului Reading (UK), iar la sfarsitul concertului de la Leeds a adresat injurii la adresa organizatorilor, care intrerupsesera curentul. Cateva zile mai tarziu, formatia a parasit scena de la arena O2 din Dublin (Irlanda), dupa ce un spectator a aruncat cu o sticla in solistul Guns N' Roses.

In cadrul unei emisiuni radio de anul acesta, Sebastian Bach, fostul solist al grupului Skid Row, a explicat motivele pentru care Axl Rose ii lasa pe fani sa astepte la fiecare concert.

"Toti au teorii legate de faptul ca el se comporta in felul asta. De fapt nu e mare mister aici. Mi-a spus ca sursa pentru toata aceasta nebunie este vocea. Este de datoria lui sa cante asa si uneori ii vine greu sa atinga acele sunete".

Guns N' Roses a concertat si in Romania, pe 21 septembrie, spectacolul incepand la ora 22:15, desi fusese anuntat pentru 20:30.​