Lady Gaga si-a amanat, din cauza grevelor din Franta, cele doua concerte programate la Paris, vineri si sambata. Spectacolele urmeaza sa aiba loc in decembrie, relateaza Le Parisien.

Live Nation, producatorul concertelor starului american, a luat aceasta decizie "din cauza dificultatilor logistice actuale din Franta".

Fanii pot sta totusi linistiti pentru ca cele doua concerte au fost reprogramate in luna decembrie iar spectatorii trebuie sa pastreze biletele. Concertele au fost reprogramate pentru 19 si 20 decembrie.

Numeroase sectoare ale economiei franceze sunt afectate, de cateva saptamani de greve. Patronatele sunt alarmate, iar presedintele francez a facut la responsabilitate din partea tuturor partilor implicate. Grevele si marsurile de strada sunt insotite si de blocada instituita asupra rafinariilor si a depozitelor de combustibil. Decizia guvernului de la Paris de a majora varsta de pensionare de la 60 la 62 de ani si a varstei la care se poate beneficia de pensie integrala de la 65 la 67 de ani i-a nemultumit profund pe francezi care au initiat proteste impresionante de strada si au blocat numeroase institutii.