A patra melodie de pe albumul Michael, ce va aparea la mijlocul lunii, a fost lansata ieri, fiind disponibila in prima saptamana prin streaming, pe iTunes Ping. (I Can’t Make It) Another Day a fost realizata de Michael Jackson in colaborare cu Lenny Kravitz si beneficiaza de prezenta lui Dave Grohl la tobe, scrie site-ul oficial al Regelui Pop.

Michael Jackson - Hold My HandFoto: Captura Youtube.com

Piesa a fost inregistrata alaturi de Lenny Kravitz in perioada in care aparea pe piata albumul Invincible al lui MJ si a scapat pe internet in 2008. La tobe se afla Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana). Cantecul a fost scris si produs de Lenny Kravitz si co-produs de Michael Jackson.

(I Can't Make It) Another Day este a patra piesa ce poate fi ascultata de pe albumul Micheal, dupa ce in ultimele saptamani au aparut pe internet melodiile Breaking News, Hold My Hand si Much Too Soon.

Vreme de o saptamana, melodia va putea fi ascultata prin iTunes Ping, o noua reteaua sociala axata pe muzica.

Albumul Michael, ce cuprinde piese necunoscut ale lui MJ, va fi lansat anul acesta, pe 14 decembrie. Materialul este propus pentru "preview" pe site-ul oficial al artistului. Asculta aici noul album.

Clipul Hold My Hand (duet cu Akon) va fi lansat pe 9 decembrie. Vezi mai jos un teaser de 30 de secunde. ​