​LaVive, formatia care a castigat cea de-a noua editie a concursului Popstars din Germania, a hotarat sa includa pe albumul de debut patru piese ce apartin artistilor romani Connect-R, Corina, Akcent si Fly Project, scrie bestmusic.ro.

LaVive (castigatoare Popstars Germania)Foto: LaVive.de

Trupa de fete LaVive, castigatoare a celui de-al 9-lea sezon al popularului show Popstars din Germania, si-a lansat pe 17 decembrie albumul de debut, intitulat No Sleep.

Materialul discografic contine single-urile How Deep Is Your Love (Akcent), No Time For Sleeping (Corina), Burning Love (Connect-R) si Unisex (Fly Project).

Conform cotidianului Bild, single-ul de debut ales spre promovare de fete este No Time For Sleeping, melodia Corinei. Compusa de Bogdan Albulescu, Joanna Oegar (JJ), Serban Cazan si Smiley, piesa a fost lansata de artista romanca pe 25 octombrie.

No sleepin' a fost lansata in Germania ca piesa centrala a editiei 2010 Popstars. In cadrul reality show-ului, mai multe cantarete si dansatoare concureaza pentru a face parte din cea mai noua trupa de fete. Piesa a fost interpretata de castigatoarele concursului, dand de asemenea si numele primului lor album de studio, informeaza Roton.