Lansata weekendul trecut, noua melodie a controversatei Lady Gaga a fost contestata de Liga Catolica pentru Drepturile Religioase si Civile, scrie Daily Mail. Cantareata este acuzata de blasfemie din cauza unor versuri precum "Sunt indragostita de Iuda".

Lady GagaFoto: myspace.com/ladygaga

Lady Gaga a fost crescuta in credinta romano-catolica si in perioada adolescentei a mers la scoala in cadrul unei manastiri.

Bill Donohue, presedintele Ligii Catolice pentru Drepturile Religioase si Civile, o acuza pe cantareata ca se foloseste de tactici socante pentru a-si dezvolta cariera: "Lady Gaga incearca sa socheze catolicii si crestinii in general: se imbraca precum o calugarita, inghite rozariul. Acum s-a tranformat intr-o caricatura a propriei persoane".

Dintre versurile melodiei: "Ii voi spala picioarele cu parul meu, daca are nevoie" si "Vreau sa te iubesc/ Dar ceva ma indeparteaza de tine/ Iisus este virtutea mea, si Iuda este demonul de care ma agat... Sunt doar o nebuna evlavioasa/ Oh, iubitule, el este atat de crud/ Dar sunt inca indragostita de Iuda, iubitule".

Laurieann Gibson, directorul de creatie al lui Lady Gaga, a marturisit ca aproape a renuntat la a mai lua parte la regizarea clipului, din cauza folosirii puternicelor teme religioase. "Nu vreau sa ma loveasca fulgerul", a spus Gibson, care a revenit ulterior asupra deciziei.

Videoclipul Judas va fi lansat luna aceasta. Gaga o va interpreta pe Maria Magdalena, iar actorul Norman Reedus va juca rolul lui Iuda.