​Formatiile VH2 si Magnolia vor concerta in deschiderea concertului pe care duo-ul suedez Roxette il va sustine in Romania, pe data de 30 mai, la Zone Arena.

Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).

Primul single al trupei, "Trece vremea", a precedat aparitia albumului de debut VH2, "Greatest Hits". Materialul a fost reediat un an mai tarziu, sub numele “Daca n-ai iubi”, incluzand, alaturi de single-ul omonim, piese precum “Fiecare zi fara tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasa”.

Luna aceasta, pe 18 mai, VH2 va lansa un nou material discografic ce va purta numele “2-VH2”, cele mai noi piese incluse pe acest album putand fi ascultate de fanii trupei si in cadrul concertului ce va preceda show-ul Roxette din 30 mai.

>

Magnolia este proiectul “de suflet” al Ralucai Leahu, cunoscuta atat pentru activitatea sa muzicala, cat si ca DJ si prezentator de radio si TV. Din trupa mai fac parte Dan Leahu (chitara si synth), Radu Anghel (bas) si Bogdan Morosanu (tobe). Stilul formatiei combina muzica disco si influentele electro, pop, soul si chiar rock.

La sfarsitul anului trecut, Magnolia a cantat in deschiderea concertului pe care I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, l-a sustinut in Bucuresti, lansand la scurt timp dupa si single-ul de debut, “Music”, ce poate fi ascultat si site-ul oficial al trupei, www.magnoliamusic.ro.

Pe 30 mai, VH2 si Magnolia vor concerta la Zone Arena in deschiderea concertului sustinut de Roxette pentru prima data la Bucuresti. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica si The Ark, la mai multe categorii de pret: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei.