Liniile 385 si 136 vor circula pe trasee modificate, in perioada sambata 7 mai, ora 13,00 - duminica 8 mai, ora 6.00, din cauza restrictiilor de circulatie instituite pe bd. Libertatii, cu ocazia concertului sustinut de Shakira, relateaza Agerpres.

Linia 385 va circula pe traseul de baza intre terminalul Valea Oltului si intersectia Calea 13 Septembrie - sos. Pandurilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe soseaua Pandurilor - str. Dr. Rainer (str. Dr. Bagdasar) - bd. Eroilor - Splaiul Independentei - Podul Izvor, si din nou pe traseul actual.

Linia 136 va functiona pe traseul de baza intre terminalul C.E.T. Vest Militari si intersectia sos. Pandurilor - str. Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat pe str. Dr. Rainer - bd. Eroilor - Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), bd. Eroilor, str. Dr. Bagdasar, sos. Pandurilor, apoi traseul de ducere.

In perioada 4-8 mai, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda I in alveolele de langa Piata Constitutiei (intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii). De asemenea, in weekend, circulatia va mai fi restrictionata pe Bd. Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite) si pe Bd. Unirii (intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei), informeaza organizatorii concertului sustinut de Shakira.

Concertul Shakirei este primul spectacol in aer liber pe care artista il va sustine anul acesta in cadrul turneului The Sun Comes Out. Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.

Incepand cu data de 4 mai, Piata Constitutiei este inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. Intreaga parcare din fata Palatului Parlamentului se va transforma intr-un mic oras ce va gazdui pe durata a cateva ore unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului.