Dupa ce a fost difuzat de BBC Radio 1 la inceputul anului si a cantat in propria casa alaturi de Goran Bregovic, manelistul Florin Salam urmeaza sa apara in octombrie intr-un concert care ii va mai avea ca invitati pe Eric Clapton si Gipsy Kings, a declarat artistul roman in cadrul unei conferinte de presa de ieri.

In luna martie, Florin Salam a cantat alaturi de artistul sarb Goran Bregovic, cu ocazia unui "jam sessions" organizat acasa la manelistul roman.

Bregovic a creat o melodie la care Florin Salam a adaugat versuri. Cei doi au lucrat astfel la doua piese care vor aparea pe albumul Champagne for Gypsies al lui Goran. Materialul va cuprinde si colaborari cu artisti si formatii de renume mondial. Printre acestia: Eric Clapton, Gipsy Kings si Iio.

In cadrul unei conferinte sustinute ieri, Florin Salam a declarat ca a semnat un contract cu una dintre cele mai mari case de discuri din lume (Universal Music). Pe 1 octombrie va avea loc un spectacol in cadrul careia vor urca pe aceeasi scena Goran Bregovic, Florin Salam, Eric Clapton, Gipsy Kings si Iio. Evenimentul va fi urmat de o serie de concerte in Franta si Italia (la Marsillia, Paris, Roma si Milano).​