Fabulous Baskets a lansat cosurile cadou de Craciun. Cosurile cadou Fabulous Baskets contin cele mai fine produse traditionale romanesti, o selecție de cozonaci, dulceturi, zacusca, produse culinare desavarsite, vinuri de soi cu povesti impresionante, lumanari decorative produse cu multa daruire de mesteri traditionali dar si specialitati din Franta sau Italia. In cosuri, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor de iarna, realizata de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundatia „S.O.S. COPIII GORJULUI”.

Foto:

„Fabulous Baskets si-a propus sa sprijine Fundatia „S.O.S. COPIII GORJULUI”, valorificand obiecte create de cei 80 de copii care frecventeaza centrele de zi ale organizatiei. Fiecare copil s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri o astfel de decoratiune unica, ce transmite atat de simplu spiritul Craciunului.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Cosurile cadou Fabulous Baskets pentru acest Craciun contin multe produse noi. Suntem mandri de cosurile cadou traditionale romanesti, am marit aceasta categorie, peste 20 de astfel de tipuri se regasesc anul acesta in catalog. Vrem sa scoatem in evidenta importanta pastrarii traditiilor, astfel ca, pe langa produse specifice de Craciun, anul acesta le puteti oferi partenerilor de afaceri, prietenilor si familiei, un brad natural in ghiveci.

Fiecare cos din rachita este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode speciale. Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii impreuna cu huse speciale, din materiale alese cu grija, potrivite pentru orice fel de ocazie.

Comenzile pentru cosurile cadou Fabulous Baskets de Craciun se fac atat online www.faboulosbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii: Loredana Luca, 0724 288 869, contact[at]fabulousbaskets.ro.