Unul dintre remediile naturale care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului este laptisorul de matca. Numit de vechii greci sursa tineretii vesnice, laptisorul de matca este, astazi, studiat in marile universitati ale lumii, ajungand sa fie considerat un adevarat elixir al tineretii, al sanatatii si al frumusetii, pentru ca eficienta sa a fost dovedita in cazul mai multor afectiuni.

Laptisor de matcaFoto: Apiland

Laptisorul de matca contine o serie intreaga de vitamine, minerale, enzime,aminoacizi, dintre care unii nu pot fi sintetizati de organismul nostru. Tocmai de aceealaptisorul de matca este un supliment alimentar esential!

Contine si acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral,antibacterian si antifungic, ceea ce face ca laptisorul de matca sa ne intareascasistemul imunitar. Ne scapa de raceli, de gripe, de tot felul de infectii si face ca ranilesa ni se vindece mult mai repede.

Nu trebuie sa uitam insa ca laptisorul de matca este singura sursa naturala deacetilcolina, o substanta esentiala in transmiterea influxului nervos, ceea ce face calaptisorul de matca sa imbunatateasca memoria, sa creasca puterea de concentrare sirandamentul intelectual. Este excelent in perioada de crestere a copiilor, in perioadelede examene, dar si atunci cand incep sa apara primele semne de degradareneuronala.

Trebuie insa sa alegeti laptisorul de matca pur, de cea mai buna calitate, asacum este laptisorul de matca Apiland. Accesandwww.apiland.ro, veti avea surpriza ca- la cumpararea unei cutii de 100 grame de laptisor de matca - sa primiti gratuit o cutiede 25 de grame de laptisor de matca. Si veti vedea ca o cura cu laptisor de matca vava face mult mai sanatosi, mai energici, mai vigurosi!

Daca insa nu va place gustul laptisorului de matca, care este - ce-i drept - un piccam acrisor, echipa Apiland a pregatit pentru dumneavoastra doua tonice apicole, carenu numai ca sunt sanatoase, dar au si un gust foarte placut si sunt foarte simplu de

administrat.

Este vorba de Tonicul apicultorului, in care laptisorul de matca este dizolvat inmiere, alaturi de polen si propolis, si de Tonicul regal, in care laptisorul de matca estedizolvat in miere alaturi de ginseng, pe care orientalii il numesc radacina vietii si care,ca si laptisorul de matca, are darul de a intarzia procesul de imbatranire.

Daca sunati acum, puteti beneficia de o reducere de 20% la tonicele apicole!

Aveti nevoie de un argument in plus pentru a alege laptisorul de matca pur sauaceste combinatii ideale pentru sanatate, tinerete, energie si vigoare?! Ganditi-va doarca regina - pe care albinele o hranesc toata viata doar cu laptisor de matca - traiestede aproape 50 de ori mai mult decat o albina lucratoare si, in plus, depune zilnic peste1000 de oua.

Este dovedit deja de studii ale cercetatorilor japonezi ca laptisorul de matca areaceste efecte si in cazul nostru - creste durata vietii si... fertilitatea, fiind indicat atat incazul femeilor, cat si in cazul barbatilor.

Pentru cele mai bune efecte, alegeti apicolele de calitate, apicolele din zonele dedeal si de munte ale Transilvaniei, apicolele Apiland.

Nu uitati ca pewww.apiland.rola cumpararea unei cutii de 100 de grame delaptisor de matca primiti gratuit inca o cutie de 25 de grame! Si doar acum puteti beneficia de o reducere de 20% la tonicele apicole!

Pentru cele mai bune remedii naturale, alegeti Apiland!