Fosta actrita din "Baywatch" - care a mai protestat si in alte dati impotriva cruzimii asupra animalelor - s-a aliat cu organizatia PETA Europa (People for the Ethical Treatment of Animals). Pamela i-a trimis o scrisoare lui Martin Shuker, directorul KFC din Marea Britanie, protestand impotriva conditiilor in care sunt tinuti si apoi omorati puii.

In scrisoare, Pamela - care lupta impotriva KFC de trei ani, alaturi de PETA - mentioneaza: "Prietenii mei de la PETA Europa si cu mine suntem impotriva tratamentului pe care KFC il aplica puilor crescuti in fabricile voastre. Puii sunt fortati sa creasca atat de repede incat abia se tin pe picioare. In plus, stau toata viata in propria mizerie. Aceasta este <> pe care o are Colonelul Sanders (n.r. - fondatorul companiei). La taiere, bietii pui sunt inca vii atunci cand sunt imobilizati in inelele de metal. Adesea, au si picioarele rupte", a scris actrita.

"Sunt electrocutati prin aruncare intr-o baie de apa conectata la curent electric. Dupa aceea, multi dintre ei inca sunt vii cand li se taie gatul sau cand ajung in bazinul de oparire, unde li se inlatura penele", a adaugat Pamela, conform livenews.com.au.

Aceasta s-a mai referit si la faptul ca reprezentanta KFC din Canada si-a schimbat politica dupa ce a primit plangerea ei. Anderson a cerut si reprezentantei din Marea Britanie sa faca acelasi lucru.

"Reprezentantii KFC Canada au fost de acord sa imbunatateasca mediul in care traiesc puii, precum si metodele prin care acestia sunt omorati. De asemenea, au adaugat un meniu vegetarian in 80% dintre restaurantele detinute. Nu aveti de gand sa le urmati exemplul?

Pana nu voi auzi de la PETA ca ati facut schimbari asemanatoare cu cei de la KFC Canada, voi boicota KFC si ii voi incuraja pe toti sa priveasca filmuletul meu postat pe KentuckyFriedCruelty.com", a adaugat Pamela.