Campania Nu Fi Pungas! (adresata tuturor celor care s-au saturat sa li se dea plasa) debuteaza luni, 3 noiembrie a.c. la Green Hours (Calea Victoriei nr. 120).

Intre orele 15:00 si 18:00 va avea loc o sezatoare in care taifasul, limonada si dulceturile vor rasplati o munca cinstita: confectionarea de sacose pentru cumparaturi care sa inlocuiasca pungile de plastic distribuite in supermarket-uri si magazine.

Organizatorii vor pune la dispozitia participantilor materiale textile, ata, ace, degetare si masini de cusut, dar sunt binevenite si materialele clientilor – orice tricou, camasa sau nadragi care au iesit din «tendinte» (cu preferinta ca acestea sa fie spalate in prealabil!:))

Catwork, Gentile Silviei si Juki Romania vor asigura «instructajul de protectia muncii» si vor avea grija ca nimeni sa nu-si coase degetele de traista, iar BioPungi va imparti sacose din material textil inscriptionate cu NuFiPungas!

Pentru cea mai reusita creatie se va acorda un premiu constand in produse in valoare de 100 RON, ce ii vor fi oferite la/de magazinul Catwork.

Evenimentul este sprijinit de: Asociatia Bate Saua, Green Fair, Proiect1000 si ZaZa.