Revista Felicia va fi distribuita impreuna cu cartea “SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi”, semnata de Carmen Bruma. Volumul contine solutii pentru slabit, dar si pentru mentinerea greutatii prin exercitii fizice ilustrate si printr-un regim de viata sanatos.

Carmen Bruma despre o viata sanatoasa: disciplina, responsabilitate, bun-simt si putin sport.

Cartea se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate si stilul de viata. Ea este impartita in 10 capitole:

> curele drastice de slabire (obezitatea, dereglarea metabolismului, anemia, lipsa de energie)

> cum trebuie consumate fructele si legumele pentru intarirea organismului

> efectele zaharului

> 100 de sfaturi utile pentru o silueta sanatoasa

> 50 de exercitii pentru acasa

> continutul celor mai consumate 200 de alimente (calorii, colesterol, sodiu, grasimi, acizi, proteine, carbohidrati, fibre si glucide)

> ce trebuie sa iei in calcul pentru a-ti alege un bun instructor

> un mic indreptar de comportament pentru cei ce vor sa slabeasca.

“Unii oameni cred ca pentru a manca bine, ai nevoie doar de bani si de stomac. Ei bine, se insala. Ai nevoie si de cap!” povesteste Carmen Bruma in cartea in care dezvaluie cum a ajuns la greutatea de 86 de kilograme si prin cate a trecut pentru a-si recapata forma fizica exemplara de acum.

Pachetul revista + carte “SLIM – Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi” este 8 lei si se distribuie impreuna cu editia din 15 ianuarie (numarul 130) a revistei Felicia.