Primaria Municipiului Bucuresti, prin Admnisitratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, va oferi plimbari gratuite cu vaporasul pe lacurile Herastrau si Floreasca, in zilele de sambata si duminica (10 si 11 septembrie), pentru a marca una dintre cele mai importante sarbatori nationale, nasterea Sfintei Maria.

La plimbare pe lacFoto: ALPAB

Astfel, toti cei care doresc sa admire cele doua lacuri pot merge la debarcaderele Central (Pavilion H) si Floreasca, unde isi pot petrece timpul liber in natura, alaturi de familie, beneficiind de o plimbare gratuita cu vaporasul, se arata intr-un comunicat remis vineri de A.L.P.A.B.

De asemenea, va fi deschisa publicului pentru plimbari gratuite ecluza dintre lacurile Herastrau si Floreasca in intervalul orar 10.00 - 19.00.

Incepand de luni, bucurestenii vor plati pentru o plimbare cu vaporasul 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii si pensionari.

Pana la finalul sezonului de agrement vor fi disponibile pentru plimbari 60 barci cu rame si 60 de hidrobiciclete, care pot fi inchiriate pentru 5 lei/ h barcile si 10 lei/h hidrobicicletele, mai precizeaza sursa citata.