​Apreciat mai ales pentru piese precum Green, Green Grass of Home si Delilah, Sir Tom Jones va concerta in Romania pe 17 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, informeaza organizatorii.

Tom JonesFoto: tomjones.com

Tom Jones s-a lansat la inceputul aniilor '60. A facut initial parte din “Tommy Scott and The Senators”, o trupa locala din Marea Britanie, ulterior urmand o cariera solo. Dupa ce "It's Not Unusual", de pe albumul cu acelasi nume, a devenit hit, artistul a reusit sa aiba o ascensiune internationala, patrunzand pe piata din Statele Unite ale Americii. Urmatoarele albume precum „What's New Pussycat”, “Green, Green Grass of Home”,” Reload” i-au adus faima la nivel mondial, toate fiind placate cu aur si platina.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilatii, avand peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vandut in din 1965 si pana astazi, in peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Vezi aici site-ul oficial Tom Jones.

Cel mai nou album al artistului, "Praise & Blame”, a aparut in primavara anului 2010. Cu acest prilej, Tom Jones a pornit intr-un scurt turneu european, in tarile din Europa Centrala si de Est, ajungand si in Romania.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, in data de 17 noiembrie 2011. Biletele se gasesc la preturile de: 140 lei, 180 lei, 250 lei. Bilete se pot cumpara online pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Orange, Vodafone, Germanos si Domo.