​Soprana Tarja Turunen va canta la Sala Palatului pe 25 ianuarie 2012, informeaza Phoenix Entertainment. Concertul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei, intitulat "What Lies Beneath". Dupa sfarsitul acestui turneu, Tarja si trupa ei vor lua o pauza de cinci ani de zile si fiecare se va concentra pe proiectele personale.

Tarja Turunen la Sala PalatuluiFoto: Alexandra Voicu / HotNews.ro

Tarja Turunen este cantareata, compozitoare si pianista de origine finlandeza. Este cunoscuta mai ales ca fosta solista in cadrul celebrei formații de metal simfonic Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, Tarja a lucrat la caiera ei solo si a devenit un nume pe scena muzicala a metalului international.

Tarja s-a nascut in orasul Kitee din Finlanda, a inceput studiile muzicale la varsta de numai sase ani si a aprofundat scoala canto incepand de la 18 ani. De-a lungul carierei sale, Tarja a reusit sa uneasca rock-ul si opera, atingand echilibrul perfect intre stiluri prin piese ca Nemo si I Walk Alone.

Vezi aici site-ul oficial al artistei.

Tarja Turunen nu se va afla pentru prima data in Romania. Ea a mai sustinut doua concerte alaturi de Nightwish, primul la Sala Palatului din Bucuresti (in 2004), sold out, si al doilea la Sala Polivalenta (in 2005). De asemenea, artista a mai sustinut un concert de lied in 2004, in Bucuresti, un concert la Sibiu, pe 16 decembrie 2005, cel mai recent spectacol in Romania avand loc pe 22 iunie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele pentru concertul ce va avea loc pe 25 ianuarie 2011 se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor:

  • Categoria 1: 195 lei
  • Categoria 2: 145 lei
  • Categoria 3: 115 lei
  • Categoria 4: 95 lei
  • Categoria 5: 75 lei