​Cu patru nominalizari la premiile Grammy, un Glob de Aur pentru "Entertainer of the Year" (1988), 63 discuri de aur si 24 de platina si o stea pe Hollywood Walk of Fame, artistul britanic Engelbert Humperdinck va sustine primul sau concert in Romania la sfarsitul anului. Evenimentul va avea loc pe 3 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 19:00, informeaza organizatorii.

Engelbert HumperdinckFoto: engelbert.com

Pe numele sau real Arnold George Dorsey, celebrul cantaret a preluat numele compozitorului german Engelbert Humperdinck, creator al basmului muzical "Hansel si Gretel".

De-a lungul unei cariere de 50 de ani, cantaretul Engelbert Humperdinck a lansat hituri precum "Release Me", “Quando, Quando”, “Spanish Eyes”, “After the Lovin” si ”Last Waltz With You”.

Cantecul "Release Me" a ocupat prima pozitie in Top 50 timp de 56 saptamani si a fost considerat apogeul popularitatii lui Engelbert. Ani de zile, artistul a inregistrat vanzari ce depaseau 85.000 de exemplare pe zi. A vandut 150 milioane de albume in intreaga lume si este cunoscut pentru colaborarile de succes cu Tom Jones.

Pe 27 octombrie, Humperdinck a primit Premiul “Music Legend 2010”, de la American Society of Young Musicians pe covorul rosu de la hotelul “Luxe” din Bel Air. De asemenea, detine patru nominalizari la premiile Grammy, un Glob de Aur pentru "Entertainer of the Year" (1988), 63 discuri de aur si 24 de platina si o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Pe 29 octombrie 2010, Humperdinck a lansat un disc intitulat "Released". Pe album se regasesc piese clasice Humperdinck si melodii precum “Take Me Back Again”, “No One Ever Told Me”, “Everything & More” sau “Tell Me Where It Hurts”.

Vezi aici site-ul artistului.

Pret/ bilet

  • VIP Gold: 600 RON
  • VIP: 400 RON
  • Categoria 1: 250 RON
  • Categoria 2: 190 RON
  • Categoria 3: 140 RON
  • Categoria 4: 90 RON

Biletele se gasesc in reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center etaj 2, Music Box - Matei Basarab nr. 16, Soseaua Pipera nr. 2, Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18 (zona Piata Alba Iulia), Sala Palatului si pe www.vreaubilet.ro.