In acest weekend, trupa The Manhattan Transfer a sustinut primul sau concert in Romania, la Sala Palatului, informeaza organizatorii. Click pe poza pentru a vedea o fotogalerie de la eveniment.

Foto:

Cei patru membri The Manhattan Transfer (Tim Houser, Janis Siegel, Cheryl Bentyne si Alan Paul) au urcat pe scena putin dupa ora 20:00, alaturi de Yaron Gershovsky la pian, Steve Hass la tobe, Gary Wicks la bass si Adam Hawley la chitara.

Seara a debutat cu piesa "Spain”, inclusa pe cel mai recent album al trupei - The Chick Corea Songbook. Au urmat „Bahia” si „Route 66”, piesa care a ridicat publicul in picioare inca de la primele acorduri, acesta fredonand si aplaudand alaturi de artisti pe toata durata piesei.

Din programul trupei nu a lipsit celebra „Birdland” interpretata spre finalul concertului, si nici „Chanson D’amour” si „The Boy from New York City”, cu care care trupa a revenit pe scena pentru un bis.

Dupa incheierea concertului trupa s-a aratat incantata de prima vizita la Bucuresti, exprimandu-si inca o data regretul pentru faptul ca au asteptat 39 de ani pentru acest moment.

Concertul de la Bucuresti a fost inclus in turneul european al trupei, The Manhattan Transfer urmand sa mai sustina doua concerte in Germania si Italia inainte de a se intoarce in Statele Unite.