Celebrul actor Kevin Costner si trupa Modern West concerteaza luni, 12 decembrie, in Clubul Tribute din Capitala. Conform Mediafax, evenimentul este sold out, cele 700 de bilete puse in vanzare (la pretul de 150 lei) fiind epuizate in doar trei ore. Este al doilea spectacol sustinut de Costner in Romania, dupa cel din 2009, de la Arad.

Kevin CostnerFoto: Mark Gillard

Nascut in Los Angeles in 1955, Kevin Costner si-a inceput cariera de actor la varsta de 27 de ani. A aparut in aproape 50 de pelicule, fiind cunoscut pentru rolurile din filme ca "Dances with Wolves", "Robin Hood: Prince of Thieves", "JFK", "The Bodyguard" si "Wyatt Earp", "The Postman" (1997).

Kevin Costner se afla la Bucuresti din luna septembrie, pentru filmarile la miniseria "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta". Actorul va mai sta in Romania pana la jumatatea lunii decembrie.

Pasiunea lui Kevin Costner pentru muzica a existat dintotdeauna, iar implinirea acestui vis a avut loc si la insistentele sotiei lui, Christine Baumgarter.

Discografie Kevin Costner si Modern West: "Untold Truths" (2008), "Turn It On" (2010).

Albumul de debut a fost lansat dupa trei ani de inregistrari si de munca in studio. Materialul a ajuns pe locul 65 in Billboard Top Country Albums si pe locul 35 in Top Heatseekers Chart.

Vezi aici mai multe despre Kevin Costner si despre realizarile sale alaturi de trupa Modern West.

Show-ul lui Kevin Costner va incepe la ora 20.00, iar publicul va avea acces in Club Tribute de la ora 18.00. Printre hiturile pe care Costner le va canta in Bucuresti se numara "Superman 14", "Long Hot Night" si "Backyard".