Gaseste-le un loc in calendarul tau 2012, pe care il vei avea intotdeauna alaturi de tine, acasa sau la birou. Personalizeaza-l cu cele mai frumoase poze cu cei dragi sau cu momentele speciale de anul acesta si de care iti vei aduce aminte, cu drag, tot anul urmator.

CalendarFoto: Hotnews

Pe www.calendarpersonalizat.ro gasesti modele de calendare diverse si originale, cu preturi incepand de la 12 lei, cu livrare in 3 zile la tine acasa, oriunde in tara.

Este foarte simplu: intri pe site la sectiunea de modele, alegi calendarul dorit, incarci si alegi pozele, cate una pentru fiecare luna, apoi confirmi comanda.

Daca doresti sa daruiesti calendarul 2012 persoanelor apropiate din viata ta, alege unul din modelele de calendare A3 de perete, personalizeaza-l cu pozele voastre preferate de anul asta si fa-le o surpriza placuta.

Pentru grupul tau de prieteni, realizeaza calendarul de birou cu pozele voastre ce surprind momentele "consacrate" de anul acesta, si daruieste cate un calendar fiecaruia, pe care sa-l pastreze acasa sau la birou.

Acum poti face un cadou frumos si personal, daruind Tabloul Rustic cu poza persoanei iubite tiparita pe canvas si prinsa in rama realizata manual din lemn, ce se potriveste indiferent de decor.

Creeaza-l si cu siguranta vei surprinde persoanele dragi!