Formatia Garbage (rock alternativ), cantareata Caro Emerald (nume de top in clasamentele din 2011), Selah Sue (revelatia soul/reggae a anului trecut), The Qemists (drum and bass), Mala Vita (punk balcanic), Meshuggah si Obituary (metal) sunt noile confirmari ale festivalului B'estfest, informeaza pagina oficiala a evenimentului. Festivalul B'estfest Summer Camp se va desfasura in perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasarea din Tunari. Vor mai urca pe scena Keator, Milow si Andy C.

HotNews.roFoto: Hotnews

Abonamentele la B'estfest Summer Camp vor putea fi achizitionate in perioada 1 februarie-15 martie, cu 20% reducere din pretul intreg.

Tichetele vor fi disponibile incepand cu data de 1 februarie si pana pe 15 martie atat online (pe www.MyTicket.ro sau www.biletoo.ro), cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival. Pentru cei care doresc acces in camping, la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei.

Promotia este valabila pana pe data de 15 martie. Dupa aceasta data abonamentele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adauga voucherul de camping in valoare de 15 lei. In zilele evenimentului, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, la pretul de 285 de lei, voucherul pastrandu-si aceeasi valoare. Dupa finalizarea programului pe zile, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi, la pretul de 125 de lei in early bird, respectiv 150 de lei la intrare.

B'estfest Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, pe izlazul comunei Tunari. Festival organizat de Emagic.

Despre Garbage

Formatia Garbage provine din Madison, Wisconsin. Membrii trupei sunt Shirley Manson (voce; din Scotia) si americanii Steve Marker (clape), Duke Erikson (bass) si Butch Vig (tobe). Butch Vig este unul dintre cei mai apreciati producatori ai tuturor timpurilor, cunoscut pentru colaborarile cu artisti ca Smashing Pumpkins, Jimmy Eat World, Foo Fighters, Muse si Nirvana (a produs celebrul album "Nevermind", vandut in peste 30 de milioane de copii in intreaga lume).

Stilul muzical al trupei Garbage este in general definit ca rock alternativ, post-grunge si electronic, dar include si influente pop pe care le mixeaza cu genuri muzicale cat mai diverse.

Primul album al trupei, intitulat Garbage, s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare, aducand si primul disc de platina in Marea Britanie, Australia si Statele Unite. Doi ani mai tarziu, in 1998, trupa a lansat cel de-al doilea album, "Version 2.0". Garbage a produs si interpretat melodia pentru coloana sonora a filmului "The World is Not Enough", din celebra serie "James Bond". Dupa lansarea albumului Beautiful Garbage, in anul 2001, trupa a decis sa ia o pauza din activitatea muzicala, revenind insa doi ani mai tarziu cu un nou album, "Bleed Like Me". In 2006, membrii grupului au hotarat ca este momentul sa faca o noua pauza, pe terment nedeterminat, pentru a-si urmari interesele si carierele personale, decizie urmata de un album best-of, intitulat "Absolute Garbage", lansat un an mai tarziu.

In 2010 insa, membrii trupei au inceput sa lucreze la cel de-al cincilea material discografic, programat sa fie lansat anul acesta.

Garbage este cunoscuta pentru piese precum "I Think I'm Paranoid", "I'm Only Happy When It Rains", "Push It", "Stupid Girl", "The World Is Not Enough".

Mai multe despre Garbage gasiti pe site-ul trupei.

Despre Caro Esmerald

Caro Emerald este artista de origine olandeza care a cucerit recent publicul din intreaga lume cu stilul sau muzical aparte: un amestec intre muzica jazz din anii '50, groove jazz, ritmuri de mambo si beat-uri rasunatoare.

Albumul sau de debut, "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", a inregistrat un record, aflandu-se timp de 30 de saptamani consecutiv pe prima pozitie a topurilor olandeze (record ce inainte fusese atins doar de Michael Jackson cu piesa "Thriller"). Materialul a fost cel mai bine vandut album al anului 2010 din Olanda, inregistrand vanzari de peste 300.000 de copii, in total fiind vandute la nivel mondial peste un milion de exemplare.

In cei trei ani de cariera, Caro si-a trecut in palmares nu mai putin de 13 premii muzicale, primind la inceputul anului 2011 si trofeul European Border Breakers Award, distinctie oferita de-a lungul timpului si unor artisti precum Milow, Selah Sue si Adele.

Si in Romania, Caro Emerald a fost preferata clasamentelor muzicale, pisele sale "Back It Up" si "A Night Like This" fiind doua dintre cele mai ascultate hit-uri ale anului trecut.

Mai multe despre Caro Esmerald gasiti pesite-ul oficial al artistei.