​"Dragoste in 3" (concert pentru nefumatori sustinut de Alina Manole), "Amor si foc in Lipscani" (cantece de inima albastra si povesti eterne de iubire spuse de scriitorul Eugen Istodor, acompaniat de lautarul Gigi Melody), Costume Contest, Atelier Valentine's Day, vernisajul expozitiei "Dragobetele saruta fetele", targ handmade, Expo Love-Crystal si Valentines Day Fair - sunt cateva dintre evenimentele de Sfantul Valentin ce se desfasoara in Capitala weekendul acesta.

Alina Manole - Dragoste in 3Foto: MHO

In perioada 7 - 14 februarie, la Bucuresti Mall se desfasoara targul "Amore, Love, Iubire", deschis intre orele 10:00-22:00. Intrarea este libera.

In perioada 9-14 februarie, la Sala Dalles, puteti vizita Valentines Day Fair. Program de vizitare: 10-20. Intrarea libera.

In perioada 10-13 februarie se desfasoara Expo Love-Crystal, la Muzeul National de Geologie.

In perioada 10-14 februarie, la parterul Bucuresti Mall se deschide Gradina cu Artisti, editie speciala de Valentine's Day pentru toti indragostitii si iubitorii de arta. Orar 10:00-21:00. Evenimentul cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

In perioada 12 februarie - 8 martie, Muzeul Satului “Dimitrie Gusti” gazduieste expozitia fotografica "Dragobetele saruta fetele".

Vineri, 10 februarie

Sambata, 11 februarie

Duminica, 12 februarie