Dupa spectacolele sustinute la Arenele Romane (2006) si Romexpo (2009), formatia Placebo revine in Bucuresti pe 6 august 2012, pe stadionul Iolanda Balas Soter, informeaza tmlive.ro.

Placebo la RomexpoFoto: Alexandra Voicu / HotNews.ro

Bilete (in avans):

  • Tribuna: 145 RON (numar limitat de bilete)
  • Gazon A: 125 RON
  • Gazon B: 95 RON

Biletele in avans se pot achizitiona prin comanda la www.bilete.ro cu ridicare directa de bilet de la oficiile Postei Romane semnalizate "Aici Bilete.ro". Vezi aici lista completa a oficiilor postale din tara. Informatii VIP se pot afla printr-un email la VIP@TMLIVE.RO.

Bilete (la intrare):

  • Tribuna: 190 RON (numar limitat de bilete)
  • Gazon A: 160 RON (numar limitat de bilete)
  • Gazon B: 125 RON (numar limitat de bilete)

Accesul minorilor este stric interzis.

Vezi aici site-ul trupei Placebo.

Despre Placebo

Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 si 1996 si a fost urmat de un turneu european cu David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul "Nancy Boy", care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic. Al doilea album, Without You I'm Nothing, a fost lansat in 1998. Albumul contine single-ul "Pure Morning", care este si astazi considerat una dintre cele mai populare piese ale trupei. David Bowie a contribuit cu vocea sa pe a patra piesa de pe album, "Without You I'm Nothing". Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului "Sleeping With Ghosts", in 2003. In 2004 si-a facut aparitia DVD-ul Soulmates Never Die, care contine imagini din concertul din Bercy, Paris, din turneul Sleeping With Ghosts.

In ianuarie 2009 Placebo a confirmat terminarea albumului Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul inregistrat cu tobosarul Steve Forrest. Dupa lansarea primului single de pe album, "For What It's Worth", Placebo a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamani, albumul a ocupat acelasi loc in 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii din topurile din SUA si Japonia. De la lansarea albumului, pana in prezent, trupa a promovat albumul prin concerte in toata lumea.

In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival '09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.

La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru cel de-al saptelea album, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva festivaluri cheie la care vor canta in aceasta vara, printre care Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).