​Aflata in turneu prin Europa in aceasta vara, formatia The Cult va concerta si in Romania, in cadrul Festivalului Rock the City, informeaza BraveWords.com. Trupa va canta in Bucuresti pe 1 iulie, in aceeasi zi cu Faith No More si Guns N'Roses.

Rock the City - Ziua 2Foto: Bety Blagu / HotNews.ro

Evenimentul este mentionat si pe pagina de facebook a trupei The Cult. In ultimele saptamani au fost vehiculate si alte cateva nume de formatii ce ar putea ajunge in aceasta vara la Rock The City (The Offspring, Ozzy & Friends).

Organizatorii (D&D Entertainment) vor prezenta oficial datele festivalului in cadrul unei conferinte ce va avea loc miercuri, 7 martie.

The Offspring ajunge vara aceasta si in Europa, pe 8 iunie trupa urmand sa concerteze la Nova Rock (Austria). De asemenea, Ozzy & Friends vor sustine turneul programat initial pentru pentru Black Sabbath. Ozzy & Friends canta pe 28 iunie in Serbia si pe 1 iulie in Grecia.

Aflat la a doua editie, Festivalul Rock The City ar urma sa se desfasoare in weekendul 29 iunie-1 iulie, in Capitala.

Formatia The Cult a mai concertat in Bucuresti in cadrul festivalul Coke Live 2007. Infiintata in 1983, formatia britanica lanseaza un nou album in luna mai: Choice of Weapon. Gun N'Roses a mai cantat in Romania in 2010 (Romexpo), iar Faith No More in 2009 (Sala Polivalenta).