Pe 23 aprilie, la 50 de ani de la aparitia primului album The Beatles ("Love Me Do"), Alexandru Andries va sustine un concert "tribut" pentru John, Ringo, Paul si George, "cei patru baieti din Liverpool". Evenimentul va avea loc la Cinema Patria si va beneficia de prezenta trupei Liverpool.

Alexandru AndriesFoto: Hotnews

Biletele costa 75 de lei si pot fi cumparate de la casieria cinematografului Patria si online, pe bilete.ro.

"E bine de stiut ca un numar de peste 200 de bilete au fost deja pre-comandate inainte de acest anunt, asa ca doritorii ar trebui sa-si rezerve locuri din timp", a anuntat Alexandru Andries pe pagina sa de Facebook.

"2012 inseamna, printre altele, si 50 de ani de la primul disc oficial The Beatles - Love Me Do, 1962 - si e absolut normal sa sarbatorim si noi acest reper muzical major, printr-un concert in care respectul si dragostea pentru cintecele celor patru baieti din Liverpool sa ia forma multicolora a sunetelor care vor calatori de la noi, de pe scena Cinematografului Patria, catre voi, cei care veti fi in sala luni, in 23 aprilie 2012.

Exista muzica inainte de The Beatles si muzica dupa The Beatles, si oricit am incerca nu mai e nimic de facut din acest punct de vedere - din fericire !!! nu mai stati pe ginduri, luati-va bilet pentru o calatorie speciala, intr-un submarin galben plin de surprize - sigur nu veti regreta: A Splendid Time is Guaranteed For All".