​Recomandarile HotNews.ro pentru weekendul acesta: Zilele Basarabiei, Festivalul de Film Bucuresti, Campionatul National de Patinaj Artistic, Targul Educational si de Tabere, Baby Expo, Picanterii de Bucuresti (targ ce reinvie atmosfera Capitalei interbelice), workshop de drumming, concert Blaze Bayley (fosta voce Iron Maiden), lansare album Norzeatic, "tribut" U2.

Zilele BasarabieiFoto: Agerpres

In perioada 22-23 martie se desfasoara Simpozionul National de Arheometrie - ARHEOMET 5.

​In perioada 19-25 martie se desfasoara Festivalul International de Film Bucuresti, Editia a VIII-a.

In perioada 22-25 martie puteti vizita, la Sala Palatului, Targul Educational si de Tabere.

In perioada 22-25 martie se desfasoara Baby Expo, la Sala Polivalenta.

In perioada 22-25 martie se desfasoara Targul de covoare.

In perioada 23-24 martie se desfasoara, pe Patinoarul Mihai Flamaropol, Campionatul National de Patinaj Artistic.

In perioada 23-25 martie se desfasoara, la Palatul Sutu, evenimentul Picanterii de Bucuresti, care doreste sa reinvie atmosfera capitalei interbelice.

In perioada 23-25 martie se desfasoara, in Piata Constitutiei, E-mariage Fest 2012.

In perioada 24-25 martie puteti participa la Etapa finala a Campionatului National de Bouldering 2012, care se va desfasura la sala de escalada din Baicului.

In perioada 24-25 martie puteti vizita, la Green Hours, ARTFair Romania - Expozitie de arta contemporana independenta in aer liber.

Pana pe 25 martie poate fi vizitata, la Recycle Nest, expozitia Roma vazuta cu ochii si Roma inventata.

Pana pe 25 martie 2012, la Muzeul National de Arta al Romaniei, Calea Victoriei 49, puteti vizita expozitia Arta cositorului. Program de vizitare: miercuri - duminica, 10.00 - 18.00; gratuit: prima miercuri din fiecare luna.

In perioada 22-26 martie se desfasoara, la Sala Atelier, Conferinta internationala "Teatrul in comunicarea sociala".

In perioada 24-27 martie se desfasoara Zilele Basarabiei la Bucuresti. Din program: concerte ROA, Gandul Matei, Paralela 47, Condorii Negri, Catalin Josan.

Pana pe 31 martie puteti vizita, la Facultatea de Stiinte Politice, expozitia "Vocea Europei - Radio Europa Libera in perioada Razboiului Rece".

Pana pe 7 aprilie puteti vizita, la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), o expozitie de fotografie ce reflecta cutremurul din 1977.

Pana pe 15 aprilie puteti vizita Muzeul copilariei la MTR.

Pana pe 10 iunie va putea fi vizitata, la Arhivele Nationale ale Romaniei (bd. Regina Elisabeta 49), expozitia "Viata urbana in Moldova si Muntenia, 1830-1916".

Vineri, 23 martie

Sambata, 24 martie

Duminica, 25 martie