​Recomandarile HotNews.ro pentru weekendul acesta: concert Alina Manole ("Folk Jazz - Luna Patrata 3 Ani"), crosul "Apa si sport pentru sanatatea ta", Dracula Revolution (concurs de taiat lemne, concurs de gatit, concerte Iris, Cargo si un "tribut" AC/DC), , Festivalul de Film Next, concert Keisho Ohno (la shamisen, un instrument traditional japonez), Punk Rock Underfest 5, concert Mihai Eminescu & The Beatles, lansarea albumului Iordache, concert Robert Patai (vocea Romaniei), Paste luminat si oua de incondeiat, Construct Expo, Expo Flowers & Garden, Antique Market, show Doru Octavian Dumitru, "Eticheta in dansul social, o lansare de carte in pasi de dans".

crosFoto: Agerpres
  • Vezi mai jos o lista cu evenimentele ce au loc in perioada 30 martie-1 aprilie, in Capitala.
  • Vezi si ce facem in weekend prin tara.
  • Duminica (1 aprilie), accesul pentru plimbari cu cele 5 vaporase pe Herastrau va fi gratuit; incepand de luni, 2 aprilie, tarifele vor fi de 5 lei pentru adulti, respectiv 2 lei pentru copii si pensionari. Programul la Debarcaderul Central va fi zilnic de la ora 10:00-18:00

In perioada 30-31 martie, la Sala Palatului, peste 90 de companii fac angajari in cadrul Targului de cariera Angajatori de TOP.

In perioada 30 martie-1 aprilie se desfasoara, in Parcul Palatul Copiilor, Dracula Revolution: concurs de taiat lemne, concurs de gatit, concerte Iris, Cargo si un "tribut" AC/DC.

In perioada 30 martie-1 aprilie se desfasoara, la Sala Polivalenta, competitia DanceMasters - Open International de Dans Sportiv.

In perioada 31 martie-1 aprilie puteti vizita Jewelry Design Fair, targ si expozitie de bijuterie de autor.

Pana pe 1 aprilie puteti vizita, la Muzeul Taranului Roman, Iarmaroc: targul de odinioara, cu bunatati si obiecte lucrate in casa.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara, la Cinema Scala si Cinema Studio, Festivalul International de Film Next.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara evenimentul Construct Expo - Targ International de Tehnologii, Echipamente, Utilaje si Materiale pentru Constructii.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara, la Romexpo, Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara si Expo Flowers & Garden.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara, la Romaero Baneasa, Targul Baby Boom.

Pana pe 1 aprilie se desfasoara etapa a doua a Campionatului National de Talere din acest an, probele trap si dublu trap.

Vineri, 30 martie

Sambata, 31 martie

Duminica, 1 aprilie