​Celor 11 mari nume deja confirmate in cadrul OST Fest li se adauga alte zece formatii din strainatate si din Romania, informeaza organizatorii. In perioada 15-17 iunie, la Romexpo, vor urca pe scena trupele Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra si White Walls.

OST FestFoto: Project Events

Alaturi de Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe, OverKill, Manowar, Trooper, HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears, vor mai concerta la OST Fest si:

  • Addiction (RO) - sambata
  • Finsterforst - vineri
  • Infected Rain - vineri
  • Metrock (RO) - duminica
  • Mystery - sambara
  • Psychogod (RO) - vineri
  • Steelborn (RO) - sambata
  • Syn Ze Sase Tri (RO) - sambata
  • Tiarra (RO) - duminica
  • White Walls (RO) - vineri

Addiction

Trupa Addiction a luat fiinta in decembrie 2008. In vara anului 2009 trupa a castigat marele premiu la YouthRockFest, din cadrul Festivalului Tineretii de la Costinesti. Putin mai tarziu rockerii au castigat Trofeul Teo Peter, cel mai important premiu al seciunii rock la Festivalul Mamaia 2011. Componenta trupei este urmatoarea: Andrei Vasii - voce, Silviu Paraschiv - chitara solo, Bogdan Iftode - bass, Alex Musat - tobe si Razvan Popa - clape.

Finsterforst

Trupa a luat fiinta in anul 2004, cand patru tineri din Germania s-au gandit sa formeze o trupa. In prezent, trupa este formata din 6 membri: Johannes Joseph - acordeon, voce, Oliver Berlin - voce, Tobias Weinreich - chitara bas, Cornelius "Wombo" Heck - tobe, voce, Sebastian "AlleyJazz" Scherrer - clape, David Schuldis - chitara, Simon Schillinger - chitara acustica, voce. In ultima vreme baietii din “Padurea Neagra” au concertat la multe festivaluri, unde au fost primiti foarte bine, trupa fiind un magnet pentru audienta.

Infected Rain

Grupul provine din Moldova, a fost format in 2008 si este compus din 6 membri: Elena Cataraga 'Lena' - voce, Vidick - chitara, Seriy - chitara, Vova - bas, Vadim - tobe, Kapa - dj. Trupa a participat la mai multe concerte in Republica Moldova si Ucraina. Infected Rain a participat si la festivaluri, cum ar fi Red Alert 2008, Metal Heads' Mission 2009, RockHausen 2008/2009, Fuckin'FuckFest 3, Big Up! Urban Fest 2009 - unde grupul a castigat primul loc.

Metrock

Formatia Metrock a fost infiintata in 1991 la Bucuresti si este cunoscuta impatimitilor in ale rock-ului. A fost printre primele formatii rock de dupa revolutie care a incercat sa se afirme in acest domeniu. Metrock s-a intors intr-o formula ce contine instrumentisti foarte buni, apropiata de cea de la inceputul anilor 90. Singura noutate o reprezinta tanarul lor tobosar, Alexandru Petcu care este de viitor si a aratat ca merita sa cante alaturi de oameni ca George Patranoiu, Adrian Bortun si Cristi Ionita.

Mystery

Mystery este o trupa tanara din Australia (poate cea mai tanara de la OST FEST), formata din Rocky Ravic, Kris Iaccino, Josh Scarpaci si Tony Mlikota. Au debutat la CroktoberFest in Melbourne si sunt hotarati sa isi faca noi

fani si printre romani. Mystery intentioneaza sa faca istorie si ne asigura: „Viitorul muzicii rock si heavy metal este pe maini bune!”

Psychogod

Psychogod s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank (chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death

metal, black metal si industrial. Dupa cateva modificari ale formulei, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal. Componenta actuala: Cris - voce, Dank - chitara, Mausy

- chitara, Dragos - bass, Andrei - tobe.

Steelborn

Chiar in anul in care a fost fondata - 2009, formatia a sustinut primele concerte alaturi de nume mari ale scenei rock din Romania. Au cantat alaturi de: Les Elephants Bizarres, Kumm, Suie Paparude, Monarchy, Tapinarii,

OCS, Voltaj. Componenta Steelborn este urmatoarea: Aura Pohoata - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Robert Muntean - bass, Alexandru Botezatu - chitara, Catalin Gurau - tobe.

Syn Ze Sase Tri

Syn Ze Sase Tri este o trupa din Timisoara infiintata in anul 2007, ce abordeaza stilul symphonic black metal. Se pare ca numele a fost preluat dintr-o veche rugaciune cioplita pe o piatra de mormint ce inseamna aproximativ Sînt al lui trei de şase). Intenta declarata a membrilor trupei este de „a promova in lume black metal-ul romanesc, cu mesajul sau întunecat si mistic, venit din indelungata si singeroasa istorie a tinuturilor romanesti”. Componenta: Corb - chitară, voce, Spin - chitară, Hultan - bass, Strigoi - baterie.

Tiarra

Tiarra a fost fondata in 2004. In prezent este compusa din 8 muzicieni ce provin din backgrounduri muzicale diferite. Imbina cu succes metalul cu muzica simfonica iar stilul lor se incadreaza in mare, in sfera gothicului simfonic, fara insa 2 exclude si unele nuante de doom, black, death, power, progressive sau dark.... Componenta: Anda - voce, AlexA(Indianu') - voce, Johann - clape, Tudor - chitara, Corina - vioara, Iulia - violoncel, Adi - chitara bas, Stelian - tobe.

White Walls

White Walls este una dintre trupele pioner ale genului metalcore, in Romania. Trupa, infiintata in 2009, a obtinut premii la competitii de rock importante si a concertat pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Blind Guardina

sau East Of The Wall. White Walls au castigat sectiunea "Newcomers" a festivalului Stufstock. Componenta trupei este: Eugen Brudaru – voce, Alexandru Eduard Dascalu – chitara, Serban Ionut Georgescu – bas, Marian Mihaila - tobe.

Pretul biletelor la OST Fest este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP). Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua internationala Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

Mai multe despre eveniment gasiti pe www.OstFest.ro sau pagina facebook a festivalului: www.facebook.com/OSTFESTRO.

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events.