Recomandarile HotNews.ro pentru saptamana aceasta: Primavara Retro (expozitie si parada auto), primul atelier de vopsit biciclete, Proiectul "Caii Romaniei" (lectii de dresaj si demonstratii), Trofeul Uefa Champions League, concurs de strongman, expozitia "Un animal politic", Piata Taraneasca, Zilele Maramuresului (targ de produse traditionale, ecologice, mestesugaresti si de artizanat, demonstratii practice de gatit), Campionatul de Kata cu Arme, Festivalul Filmului Evreiesc, expozitia de fotografie urbana "La fata locului. Bucuresti. Cotidian si efemer in 48 de pasi", cu bicicleta la mare, Targul Cleaning Show, concert Norzeatic si Khidja (albumul Caravana PM:AM), concert Ambra Marie (finalista XFactor 2009 in Italia).

parada autoFoto: Agerpres

Trofeul Europa League se va afla in Bucuresti: Arena Nationala (27-29 aprilie).

In perioada 24-27 aprilie se desfasoara Romtherm (Expozitie pentru echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului).

In perioada 25-28 aprilie se desfasoara Targul Cleaning Show la Romaero Baneasa.

In perioada 26 aprilie - 14 mai, la Muzeul Taranului Roman (sala Acvariu), puteti vizita expozitia artistilor Christian Paraschiv si Cristi Gaspar - "UN ANIMAL POLITIC".

Intre 27 si 29 aprilie, zeci de producatori si mesteri populari va asteapta la Muzeul National al Taranului Roman, la Piata Taraneasca, cu produse traditionale romanesti si nu numai.

In perioada 27-29 aprilie se desfasoara, in Parcul Titan (Alexandru Ioan Cuza), evenimentul Zilele Maramuresului. Din program: targ de produse traditionale, ecologice, mestesugaresti si de artizanat, demonstratii practice de gatit si lucrari mestesugaresti, spectacol folcloric.

In perioada 27-29 aprilie se desfasoara Campionatul de Kata cu Arme 2012.

Tot in perioada 27-29 aprilie puteti vizita seria de evenimente "Candidatul la Presedintie va ofera adapost in Casa Poporului".

In perioada 27 aprilie - 3 mai se desfasoara a doua editie a Festivalului Filmului Evreiesc - Bucuresti.

In perioada 27 aprilie - 13 mai puteti vizita, la MTR, expozitia Bisericile Muzeului Taranului (expozitie de fotografie).

In perioada 27 aprilie - 28 mai puteti vizita, la Libraria engleza Anthony Frost (Calea Victoriei 45), expozitia de fotografie urbana La fata locului. Bucuresti. Cotidian si efemer in 48 de pasi.

Pe 28 si 29 aprilie, iubitorii de cai si pasionatii de calarie sunt asteptati la Clubul de echitatie Hipocan din Corbeanca (la 15 km de Bucuresti, pentru lectii de dresaj si demonstratii: Proiectul Caii Romaniei.

Pana pe 30 aprilie puteti vizita, la Carturesti Verona, expozitia de fotografie si pictura Perca. "In perioada 1947-1964 are loc, in plan cultural, razboiul rece al stilurilor picturale: realism socialist (promovat de KGB) versus expresionism abstract (agreat de CIA)."

Vineri, 27 aprilie

Sambata, 28 aprilie

Duminica, 29 aprilie