Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: International Romani Art Festival, Bucharest Music Film Festival, Festivalul Bucurestiul lui Caragiale, festivalul Radio Music TV, includerea lui Caragiale pe Walk Of Fame-ul Romanesc, lansare de carte Robert Turcescu, sarbatoare dedicata scriitorului irlandez James Joyce.

International Romani Art FestFoto: Bogdan Pastor / IRAF

Incepand cu 1 iunie poate fi vizitata, in zona Expoflora a Parcului Herastrau, o noua expozitie acvaristica: flora si fauna de apa dulce, dar si din mari sau recife pot fi admirate, rechini, caluti de mare, pesti clovn, inger, fluture sau pisica de Amazon.

In perioada 2-20 iunie poate fi vizitata expozitia Pamant versus cosmos a lui George Tiutin, la Centrul National de Cultura Mogosoaia.

In perioada 7-10 iunie se desfasoara, in Gradina Uranus, International Romani Art Festival VI.

In perioada 8-17 iunie se desfasoara, in Piata George Enescu, Bucharest Music Film Festival 2012. Din program: concerte, ore de dans, filme despre Sergiu Celibidache.

In perioada 9-10 iunie se desfasoara, la Vintage Club, evenimentul Vintage Bijoux (Smardan 43).

In perioada 9-10 iunie puteti vizita si Terasa cu haine si bijuterii, in Parcul Herastrau.

In perioada 9 iunie - 20 septembrie se desfasoara Festivalul "Bucurestiul lui Caragiale". Accesul la spectacole este liber.

Vineri, 8 iunie

Sambata, 9 iunie

Duminica, 10 iunie