Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: Noaptea Institutelor Culturale, PetExpo, Bucuresti Comic Fest, festivalul Femei pe matasari, festivalul Backward Weekend, expozitia "Pif in Romania, un erou al epocii de aur", ARCUB Live Open Air - Jazz Blues & More (invitati A.G. Weinberger, Teodora Enache, Nicholas Simion, Lucian Ban, Alexandru Balanescu), concert Iris 35 de ani, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte.

trupa IrisFoto: HotNews.ro

In perioada 20-24 iunie se desfasoara ARCUB Live Open Air - Jazz Blues & More, in Piata George Enescu. Dintre invitati: A.G. Weinberger, Teodora Enache, Nicholas Simion, Lucian Ban, Alexandru Balanescu.

In perioada 20 iunie-22 iulie puteti vizita, la Sala Dalles, expozitia "Pif in Romania, un erou al epocii de aur". Despre rolul simbolic al acestei publicatii asupra imaginarului individual in Romania comunista a anilor 70-80.

In perioada 22-24 iunie se desfasoara PetExpo, un targ profesionist dedicat animalelor de companie si iubitorilor de animale, la Romexpo.

In perioada 22-24 iunie se desfasoara festivalul Femei pe Matasari, editia a II-a (Matasari 17). Din program: expozitie de fotografie, pictura si sculptura - un fel de galerie de arta pe asfalt,Strada ca o Scena - concerte, proiectii pe cladiri, dans, cinema in aer liber sau piese de teatru.

In perioada 23-24 iunie se desfasoara Bucuresti ComicsFest, la Galeria Saint Ink (strada Doamnei nr.3).

Tot in perioada 23-24 iunie se desfasoara, in Complexul Studentesc Tei, festivalul Backyard Weekend. Printre invitati se afla Patrice.

Pana pe 20 septembrie se desfasoara Festivalul "Bucurestiul lui Caragiale". Accesul la spectacole este liber.

Vineri, 22 iunie

Sambata, 23 iunie

Duminica, 24 iunie