Mihai Mosi, Trei Parale, Allerseelen (Austria), Leafbalde (Marea Britanie), Sunset in The 12th House (RO), The Moon And The Night Spirit (Ungaria), (EchoO) - Italia, Secrets of the Moon (Germania) si Laonlyness (RO) - sunt numele care au urcat pe scena de biatlon de la baza cetatii Rasnov, in weekendul trecut, in prima zi a Ghost Fest.

Foto:
  • Click pe poza pentru a vedea cateva imagini de la festival.

Pe 13 si 14 iulie s-a scris la Rasnov primul capitol "Ghost Fest - Return To Nature". Povestea, gandita ca o evadare de week-end in mijlocul naturii, s-a derulata pe terenul de biatlon de la baza cetatii si a avut ca personaje artisti din Romania, Austria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Grecia, Spania, Italia si Luxemburg. Acestia au oferit unui public cald si receptiv o varietate de genuri muzicale si modalitati de exprimare artistica.

Ziua de 13 iulie a debutat in acordurile folk ale chitaristului si intepretului Mihai Mosoi. A continuat cu recitalul inedit de muzica arhaica sustinut de Trei Parale, folkul industrial al celor de la Allerseelen (At), acordurile tamaduitoare ale trupei Leafblade (GB), rockul experimental, cu accente psihedelice si ezoterice al celor de la Sunset In The 12th House (RO), spectacolul plin de mister oferit de The Moon And The Night Spirit (HU) si prestatia plina de energie a trupei (EchO) (IT). Momentul de varf al serii a fost showul viguros al germanilor de la Secrets Of The Moon, iar incheierea le-a apartinut brasovenilor de la Laonlyness.

Ghost Fest a fost organizat de Cavalleria Events, in parteneriat cu Primaria Rasnov si Directia pentru Cultura, Culte si Parimoniu a judetului Ilfov.