Cantareata britanica Jessie J va canta sambata, 28 iulie, in statiunea Mamaia, in cadrul Orange Summer Party, informeaza organizatorii. Evenimentul va avea loc pe plaja H2O, de la ora 19:00, iar deschiderea va fi asigurata de Example. Intrarea la concert va fi libera.

HotNews.roFoto: Hotnews

In deschiderea concertului Jessie J va canta Example, unul dintre cei mai promitatori artisti britanici, care va aduce la Mamaia un sound rave-pop.

Example a lansat pana in prezent doua albume, cel mai recent disc fiind "Playing In The Shadows". Albumul a debutat direct pe locul I in topurile din Marea Britanie, iar melodiile "Change The Way You Kissed Me" si "Stay Awake" au ajuns pe locul I in topul single-urilor.

Jessie J este considerata una dintre cele mai talentate cantarete britanice, dupa lansarea hitului "Do it like a Dude" de la sfarsitul anului 2010, melodie cu care a ajuns pe locul 2 in topurile din Marea Britanie. Acest hit i-a adus in ianuarie 2011 premiul "Sound of 2011" al celor de la BBC, pentru ca o luna mai tarziu sa primeasca Critic's Choice, in cadrul galei BRIT Awards.

Au urmat albumul de debut - Who You Are si inca 5 single-uri de succes, printre care "Price Tag" si "Domino", astfel ca Jessie J a ajuns prima solista britanica cu 6 piese de pe acelasi disc in Top 10. "Price Tag", cel de-al doilea single al cantaretei, a intrat in topuri pe primul loc in Marea Britanie, Irlanda si Noua Zeelanda, in timp ce in alte 19 tari s-a pozitionat in top zece.

Jessie J a vandut pana in prezent 11 milioane de single-uri si 2,5 milioane de albume.

Citeste mai multe pe site-ul oficial al artistei.